Interim Intern Begeleider

Ruim 20 jaar ervaring heb ik in het basisonderwijs. Begonnen als leerkracht en al snel doorgestroomd naar Intern Begeleider. Deze rol heb ik altijd met ontzettend veel plezier vervuld op diverse basisscholen. Veel verschillende trajecten heb ik mogen meemaken zoals het fuseren van scholen tot aan het invoeren van de 1 zorgstructuur en het uitvoeren van coaching trajecten. 

Coachende Intern Begeleider

Als Intern Begeleider heb ik mezelf altijd vanuit een coachende rol gepresenteerd. De mens achter de functie van leerkracht of directeur vind ik belangrijk. Wie ben jij, wat is jouw visie en wanneer sta jij in jouw kracht? Deze vragen pas ik toe vanuit mijn taak om te kunnen ondersteunen en begeleiden. Onderwijs maak je tenslotte samen en dat werkt als je weet wie de ander is. 

Ik ben een mensen-mens en werk graag samen in een team. Onderwijs is mijn passie waarbij ik het kind centraal stel in alles wat ik doe. Ik ben bevlogen en ondernemend en ga graag uitdagingen aan. Opdrachten mogen complex zijn want ik puzzel graag naar oplossingen. Ik ben resultaatgericht met oog voor de menselijke maat. Ik kan snel schakelen en werk efficiënt, daarnaast ben ik zeer communicatief omdat dat voor mij de basis is van alles. 

Behalve intern begeleider ben ik ook ambulant begeleider geweest voor Cluster 4. Hierdoor kan ik ondersteunen in complexe vraagstukken op gebied van gedrag. Als Kindercoach en Remedial Teacher kan ik hulpvragen breed oppakken en meedenken in oplossingen.

 

Kijk voor mijn volledige werkprofiel op LinkedIn

Contact

Uiteraard werk ik volledig op maat, zodat mijn werkzaamheden passen bij de hulpvraag van de school. Neem via onderstaand formulier gerust contact op of bel 06-43081081