Moeder van Robin(8) en Mike(13)

Wij hebben onze zoon aangemeld omdat zijn schoolprestaties op rekenen achterliepen. Wij hoopten dat door van een wekelijks RT uur bij Marja zijn achterstand snel ingelopen zou zijn. Dit is zeker gelukt want door haar manier van begeleiden van onze zoon heeft hij in een paar maanden het rekenniveau helemaal opgehaald. Haar lessen zijn voorzien van structuur en verlopen in een prettige sfeer. Zij weet met haar humor en didactische kwaliteiten onze zoon uit te dagen zodat hij kan laten zien wat hij kan en dat hij trots op zichzelf kan zijn. Mijn zoon komt dan ook elke keer met een big smile thuis en vertelt over de leuke ‘rekenspelletjes’ die ze allemaal gedaan hebben. De communicatie met Marja verloopt prettig en na elke les volgt er een verslagje. Ze denkt met je mee en als je vragen hebt dan beantwoordt ze deze snel. De samenwerking verloopt zelfs zo goed dat ze nu ook onze oudste zoon, die op de middelbare school zit, een aantal herhalingslessen grammatica geeft. Wij zijn erg blij met haar en kunnen haar dan ook zeker aanbevelen.

***

Moeder van David (10)

Sinds enkele maanden heeft mijn zoon van 10 jaar ondersteuning bij Marja op het gebied van rekenen. Ik hoopte dat zijn rekenvaardigheden verbeterd konden worden en dat het vooral inzichtelijk werd waar hij in vastloopt.
Wekelijks ontvang ik een verslag waarin ik lees hoe de aanpak is geweest en hoe hij het doet. Dat is enorm fijn, want ik voel me als ouder er goed in betrokken en weet precies waar hij mee bezig is en hoe de vorderingen zijn. Het gaat heel goed met hem, hij maakt sprongen vooruit.
Hij vindt Marja een heel lief en geduldig persoon. Hij vindt eindelijk een stukje rust om echt tot het rekenen te komen en de begeleiding te krijgen die hij nodig heeft. Het maakt hem een stuk zekerder van zijn zaak.
Marja is een lieve vrouw die op zeer professionele wijze en zeer betrokken wijze werkt met leerlingen. Ik kwam bij Marja via een goede vriendin van ons en ik kan iedereen aanraden, mocht je kind met een bepaalde struggle zitten qua leren, om eens contact met haar op te nemen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor je kind.

***

Moeder van Julia (12) 

Julia is een tweetalig meisje in groep 8. Ze kwam in januari bij mij in de praktijk voor Remedial Teaching Rekenen en Begrijpend Lezen, na het schooladvies van de leerkracht.

The main reason was that Julia was falling behind the school program especially in mathematics and the school was not providing any support neither even recognizing the issue not informing Julia neither caring about Julia performance. Julia got an advice of MAVO when in group 7 and the teachers were even blaming me for raising my child bilingual (unbelievable!) Furthermore the situation with the school was even worse in group 8 with zero collaboration with the teacher and an advice in December 2018 of MAVO-HAVO despite the overall good performance, seriousness and diligence of Julia.

My experience with Marja was very good. Eventually I was able to be able to follow and understand the progress of Julia on a regular basis, while there was a continuous obstruction from the school to do so. Marja was not only updating me in a very professional way with proper analysis and outcomes but also on ad hoc basis via emails, WhatsApp etc.

I m very satisfied, without Marja support and the school behaviours, my daughter will be sitting in a MAVO/HAVO class now. Julia progresses so fast in few months showing the clever girl she is and she made it to VWO brugclass with top scores at the last eind CITO toets.

I would absolutely recommend Interwijzer, not only for the professionality but also for the passion and approach to the children and parents, the listening and understanding of Marja.

***

Maaike de Boer, eigenaar 'Wjzer over de Basisschool'

Marja van Interwijzer levert een zeer goede bijdrage aan onze website 'Wijzer over de basisschool' met haar kennis en ervaring. Ik raad elke ouder aan om met Marja in gesprek te gaan als je kind niet lekker in zijn vel zit of als je kind moeite heeft met rekenen en taal.

***

Godelieve, collega onderwijsexpert en eigenaar van Govoorkleuters

Marja is heel deskundig, neemt alle tijd voor het kind en kijkt ècht wat er nodig is om uw kind verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling!

***

Esther moeder van Zoe (11)

Fijne begeleiding. Ik voelde vanaf het eerste moment dat het wel goed zat. Goede structuur en tegelijkertijd heel veel vertrouwen gegeven aan mijn kind (en ouders natuurlijk!). Moed, doorzettingsvermogen en plezier in leren.

***

Floor(13)

Floor schreef zelf over haar ontwikkeling

"De verandering met de steun van Marja"

"Ik ga beginnen bij het begin. Ik ben Floor,13 jaar en ik ga naar de middelbare school. Ik was daar heel erg gestrest over, het huiswerk en nieuwe mensen. Voordat ik naar de middelbare school ging zat ik op de basisschool. Daar werd ik gepest en geplaagd door een jongen. Dat maakte me onzeker, verdrietig en boos op mezelf. Ik had geen zelfvertrouwen meer waardoor ik geen zin meer had in school omdat ik niet wist wat hij weer zou gaan zeggen. Ik durfde dus mezelf niet te laten zien en mijn mening te geven.

Maar op een dag leerde ik Marja kennen. Ze is een super positieve vrouw en ze heeft altijd ideeën voor he oplossen van het probleem. En het leukste is, ze houdt van kletsen over alles wat je lastig vindt. Of om gewoon bij te kletsen.

Sinds ik Marja dus heb leren kennen was er gelijk een klik tussen ons twee. Sinds de eerste dag dat ik bij haar kwam voor Kindercoaching, heb ik verandering gemerkt bij mezelf. Vanaf de eerste dag heeft Marja mij gesteund en hele goede tips en positieve gedachtes gegeven.

Ik ga nu elke dag positief naar school en merk dat door mijn positieve uitstraling anderen ook weer positief op mij reageren.
Zelfs in moeilijke of negatieve momenten kan ik door mijn positieve gedachten en zelfvertrouwen er een leuk moment van maken.
Dit helpt mij echt super goed!"